mo

14 feb. 2017

Wie vind jij lief?

Hoi allemaal :)

Vandaag is het valentijnsdag en dan doe je iets liefs voor een ander. Natuurlijk doen wij dat elke dag, toch? Maar vandaag deed ik een beetje extra. 
Ik haakte een héleboel hartjes en maakte kaartjes om ze aan vast te maken.


PriePraat moest vandaag naar Utrecht dus ik ging met haar mee. Zo kon ik op meer plekken mijn hartjes neer hangen en niet alleen in ons dorp.


Met gevaar voor eigen leven hing ik er 1 aan een brug. 


Daarna ben ik speciaal naar een ziekenhuis toegelopen om er daar 1 op te hangen. Dat is geen vrolijke plek en zo vrolijk ik misschien wat mensen op.


Onderweg hing ik ook hartjes aan fietsen en in struiken en gooide ik er 1 in de fietstas van de postbode. Hihi die keek heel verbaasd toe hij bij zijn fiets terug kwam. 

Daarna hing ik er nog 1 op het station in Culemborg om de mensen die op weg naar huis gaan eraan te herinneren dat het valentijnsdag is. 


Nu maar hopen dat mensen een hartje meegenomen hebben om iemand die ze lief vinden blij mee te maken. Vergeten konden ze het in ieder geval niet :)

Hebben jullie nog iets liefs gedaan vandaag?

4 opmerkingen:

 1. Geweldige actie!! En prachtige foto's. Ik ben niet in zo'n lieve stemming ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk gedaan! Daar had wel een verborgen camera mogen hangen, zodat we de reacties konden zien!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een knap initiatief! Spijtig dat je niet weet wie ze meegenomen heeft en of ze echt wel allemaal weg zijn. Op facebook is er een groep "achterlatertjes" en die steken er hun kaartje bij en vragen om iets te laten weten op facebook daar, dan weet je of iemand je hartje vond.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen