mo

3 jan. 2017

Nieuw Jaar

Halloooo daar ben ik weer. Mijn goede voornemen voor 2017 is hier weer enthousiast mijn belevenissen met jullie te delen. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook :)

Wat heb ik genoten van oud en nieuw!  We vierden het bij de ouders van PriePraat en dat is altijd een feestje. 'Opa Prie' bakt de lekkerste oliebollen van de heeeeeele wereld dus ik wiebelde op mijn stoel om erheen te gaan! Toen ik binnen kwam zag ik ze al staan en ooohh en ze waren l├Ękkeeeeeerr!


En jammie er was nog veel meer lekkers. PriePraat bakte 2 heerlijke hartige taarten en 'oma Prie' had weer een paar verrukkelijke visschotels gemaakt. De avond werd dus smullend begonnen.


Nu moet je niet denken dat het mij alleen om het lekkers gaat hoor hihi. We kletsten, deden spelletjes (Jahtzee!! en toch verloren ;) en keken naar de televisie.


Voor we het wisten was het alweer 12 uur en moest de champagne open en dat mocht ik doen.


GELUKKIG NIEUWJAAR!!! Hik. Hihihi ik was niet echt dronken hoor. (Ik had natuurlijk kinderchampie ) Nee ik wilde nog naar buiten naar het vreugdevuur en het vuurwerk kijken. 

Ja, het was een reuze gezellige avond. Ik hoop dat die van jullie net zo gezellig is geweest. Nu is het 2017. We gaan er een jaar vol leuke, leerzame, spannende en interessante dingen van maken. Doe je mee?

Liefs RoosjeMijn

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk: je eigen blog! Geweldig, het ziet er prachtig uit! Ik houd het in de gaten, hoor!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk RoosjeMijn dat je zelf weer gaat bloggen, gezellig. Ik kijk al uit naar je volgende blog. Hou het ook in de gaten. O ja en nog een gelukkig happy creatief 2017 gewenst.
  Groetjes,
  Noenoe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi begin van het nieuwe jaar, dat we maar vaak gezellig met je mee mogen leven!

  BeantwoordenVerwijderen