mo

2 mei 2017

Speciale post

Hoi hoi daar ben ik weer. Ik ben al een tijdje te druk met andere dingen maar nu moet ik echt even iets goed maken. Eigenlijk moet PriePraat iets goed maken want zij is de boosdoener. Alweer lang geleden maakte ik leuke post en dat zou PriePraat voor me in de brievenbus in het dorp doen maar wat blijkt!? Ze heeft het kwijtgemaakt en de post is nooit verzonden! Daar kwam ik gisteren pas achter.


Ik ben heel boos op haar geworden en heb haar gezegd dat we gelijk nieuwe post gingen maken. Extra mooie en daar moest zij mij bij helpen.


We zijn achter de laptop gaan zitten en hebben leuke plaatjes gezocht op mijn blog. Die hebben we zo neergezet dat het een boekje vormt en dat heeft ze voor me uitgeprint. 


Toen heb ik de pagina uitgeknipt en dubbelgevouwen tot een boekje. Daarna heb met potlood om de halve centimeter stipjes gezet.


Daar heb ik gaatjes geprikt om de bladzijdes aan elkaar te naaien. Omdat mijn boekje maar klein is heb ik maar 2 bladzijdes tegelijk aan elkaar genaaid. 


Zo kreeg ik 3 stapeltjes en die moesten weer aan elkaar genaaid worden. Ja er komt nog heel wat bij kijken om een speciaal boekje te maken :)


Toen heb ik nog lijm gesmeerd over de achterkant om de 3 delen nog beter bij elkaar te houden


en als laatste heb ik er een leuke tape omheen geplakt om de lelijk achterkant van het boekje mooi te maken. 


Klaar!! Wat is ie leuk geworden!


Ik zei klaar maar hij was natuurlijk nog nog niet helemaal af. Ik heb er nog schattige plaatjes in geplakt, mooie zelfgemaakte spulletjes in gedaan en een gezellige (excuus) brief bij geschreven. Toen heb ik er nog een mooie envelop omheen gemaakt en alles goed verpakt. Klaar om naar de brievenbus te brengen. Dat gaat PriePraat voor mij doen want de envelop is veel te groot voor mij om te dragen maar je begrijpt wel dat ik meega. Post kwijtmaken gebeurt maar 1x. Als mijn bijzondere post verzonden is zal ik niet meer boos op haar zijn want boos zijn is helemaal niet leuk maar eerst wil ik met mijn eigen ogen zien dat het in de brievenbus verdwijnt.

5 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt. Dat moet verzonden worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi, je eigen boek gemaakt! En wat lief dat je dat verstuurt! Ik ben benieuwd wie het krijgt, die persoon zal echt blij verrast zijn!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi boekje! De ontvanger snapt het vast wel dat het wat langer duurde. Mooie laarzen Priepraat

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt er gelijk een lesje boek maken van gemaakt, zo leuk! Fijn dat het goed is gekomen met jullie.

  BeantwoordenVerwijderen